aktuellt i församlingen

Kära/käre systrar och bröder i Kristus,
På uppmaning från regeringen och ny bestämmelse om max 50 personer i folksamling har Stockholm Katolska stift instruerat samtliga församlingar att hålla mässor utan församlingmedlemmar. Vår kyrkoherde p. Michael kommer att be och fira mässa för oss alla och vår omvärld. Församlingsbo uppmanas att be, läsa bibeln, be rosenkrans  och be om ta emot andlig kommunion.
På uppdrag av kh. p. Michael /Philip Kuo

Läs hela inlägget »

På grund av rådande risk för Covid-19 spridning ställs församlingsmötet in. Nytt datum kommer att kungöras.
På uppdrag av Kh. /Philip Kuo

Läs hela inlägget »

På grund av det alvarliga läget för Covid-19 och risk för f. Genes hälsa kommer mässorna i Kiruna och Gällivare att ställas in.
Kh. p. Michael Akpan MSP.

Kära/käre systrar och bröder i Kristus,
På grund av det allvarliga läget för Covid-19 och riktlinjer rekommenderad av Folkhälsomyndigheten som vårt stift uppmar oss att följa, ställer vi in det planerade reträtt som skulle har hållits nu till helgen. Barnundervisningen som skulle ha hållits på lördagen likaså.
Kh. p. Michael Akpan MSP.