DetTa händer i församlingen

Mässan i Jokkmokk denna torsdag 21:a är inställt, nästa mässa i jokkmokk blir torsdagen den 25:e januari kl. 17:15.

Läs hela inlägget »

Mässa på polska kl. 18:00 samt tillfälle till bikt från kl. 15:00.

Läs hela inlägget »

På grund av barnens Luciatåg efter undervisningen kommer mässtiden för spanska mässan att bli 18:00. Alla är naturligtvis välkommen tidigare och får se barnens Luciatåg innan mässan. Varmt välkomna!

Romersk-katolsk Mässa firas i Pajala fredag 20/10 kl 17.00
Lokal: Ta kontakt med fader Conny 0702901246

Kära/käre bröder och systrar,
OBS! mässa i Öjebyn nu den 1:a oktober. kl 16. Varmt välkommen!

Läs hela inlägget »

Barmhärtighetens rosenkrans bedes i kyrkan
första fredagen i månaden efter mässan
6 oktober - 3 december.

Läs hela inlägget »

Kära/käre bröder och systrar i Kristus,
Vänligt ber om ert överseende om att ställa in mässan nu på torsdag hos er i Jokkmokk. Fr. Gene är fortfarande kraftigt förkyld. Be en bön för honom om en snabb återhämtning. Tack på förhand, i Kristus/Philip

Läs hela inlägget »

Ingen kvällsmässa denna vecka måndag-onsdag på grund av sjukdom. Fr. Gene har tappat rösten pga. förkylning.

Läs hela inlägget »

OBS! Mässa i Gällivare den 16:e flyttat till Malmberget istället pga. valarbete i Gällivare. Mässa kommer att hållas kl 16:30 i Malmbergets församlingskyrka. Uppdaterat kalender finn tillgänglig för nedladdning.

Läs hela inlägget »

Kalender för september är ändrat! Mässa i Gällivare den 16:e uteblir pga. lokalen är upptagen för valarbete. Mässa på tagalog i Gällivare flyttad till den 29:e sept. kl 18 samt mässa på tagalog i Kiruna flyttad till den 30:e sept. kl 11. Kvällsmässa den 21:a, 29:e samt 30:e uteblir. Ladda gärna ner den uppdaterade kalender i pdf-format.