Det händer i församlingen

Kära vänner!
 Jag skickar er två veckor av parbönen / nyhetsbrevet den här veckan. Det beror på att jag åker till Fatima tidigt på torsdagsmorgonen och jag kommer inte tillbaka förrän sent på torsdag den 15. Jag ser fram emot denna pilgrimsfärd. Jag var där för två år sedan med i princip samma grupp och uppskattade det oerhört mycket. Jag kommer att be för er alla i Fatima. Be för mig och för oss under denna tid. Som alltid finns det en stor utmaning men stor kraft i Guds ord för oss under dessa två veckor. Jag hoppas att ni kommer att finna dessa användbara för er själva och era familjer och även för era församlingar. Jag ber att Gud ska välsigna er och alla era nära och kära under de kommande två veckorna.
Johnny

Läs hela inlägget »