aktuellt i församlingen

Kära vänner!
Det är svårt att tro att vi nästa vecka kommer till slutet av fastan för ytterligare ett år. Med Stilla veckan uppmanas vi att låta oss vara mer fullständigt i kontakt med omfattningen av Guds kärlek till oss, som visas i Kristi passion och död. Jag uppmuntrar er, var ni än befinner er, att delta fullt ut i nästa veckas liturgier som det är möjligt. Gör det om möjligt som ett par och/eller en familj.
 Det här är också en tid att titta på de gränser vi sätter för vår kärlek till Gud och till varandra och hitta sätt att gå långt bortom dessa gränser. På detta sätt kommer Stilla veckan, och särskilt påsktriduumet på skärtorsdagen, långfredagen och påskafton med påskvakan, att vara en stor källa till inspiration och styrka för oss alla.
Bifogat är mitt bidrag för Palmsöndagen/Passionssöndagen och Stilla veckan. Som alltid hoppas jag att detta kommer att vara en hjälp för er att växa i er kärlek till varandra och i kärlek till Gud som älskar oss med en villkorslös kärlek. Tack för att du är en sådan gåva till kyrkan och till den värld vi lever i på grund av ditt äktenskap och/eller ditt familjeliv.
 Johnny

Läs hela inlägget »

Kalender