Det händer i församlingen

17.00 Mässa i S:t Josefs kloster
hos ordensgemenskapen Marias Lamm, Lannavaara

Läs hela inlägget »

Mässan i Jokkmokk är åter 3:e torsdagen i månaden och ej som det stod tidigare på lördag. Mässan i Jokkmokk kommer att hållas torsdag den 20:e kl 17:15. Mässa i Pajala fredag 21:a kl 17 samt mässa i Lannavaara kl 12. Ekonomirådet träffas den 30:e för att fastställa budget för 2019.

Läs hela inlägget »

Välkommen till höstens undervisning med start den 8:e september. Det blir en fin familjedag med lekar, sång, mat och undervisning och avslutas med familjemässa. Vi samlas kl 11. Varmt välkommen.

Läs hela inlägget »

F. Björn Göransson utnämns till t.f. kyrkoherde i S:t Josef Arbetarens församling i Luleå från den 15 augusti 2018.

P. Nelson Mendoza Caserial CP utnämns till ny kyrkoherde i S:t Nikolai församling i Linköping från den 15 augusti 2018.