Präster och medarbetare

kyrkoherde f. Michael Lawrence akpan msp.

Pater Michael tillhör S:t Pauli missionärer (Missions of S.t Paul, MSP) som grundades i Nigeria. Han kom till Sverige sedan 2013 och bodde i S:ta Magdalenas församling i Göteborg där han arbetade som subsidiar och rektor för Afrikanska missionen i Göteborg, Borås, Stockholm och Malmö. Han utnämndes till kyrkoherde i S:t Josef Arbetarens församling, Luleå sedan 1 december 2019.

Fader Gene Dyer

Fader Gene arbetar som subsidiar sedan September 2011 och har även hand om själavården för de döva i hela landet.Han bor numera i Arvidsjaur. Det innebär att han är på resande fot ganska mycket eftersom man firar mässa på teckenspråk varannan månad omväxlande i Kista kyrka, S:t Eugenia kyrka, Örebro, Göteborg, Malmö och även på andra orter efter överenskommelse.
Han reser också ut till församlingar längre bort till utestationerna där man har mässa en gång i månaden i lånade lokaler.

En gång i månaden firas mässar regelbundet i Gällivare, Arvidsjaur, Kiruna.

Se kalendern för varje månad. Andra orter har även regelbundet mässa på spanska.

Medarbetare

I kyrkan finns även många frivilliga som hjälper till med många olika saker såsom kaffe blomsterarrangemang, administrativt arbete etc.