Präster och medarbetare

Kyrkoherde  Nelson Caserial CP

Tillhör passionisterna.
Han har även regelbundet mässa på tagalog.

Fader Gene Dyer

Fader Gene arbetar som subsidiar sedan September 2011 och har även hand om själavården för de döva i hela landet.Han bor numera i Arvidsjaur. Det innebär att han är på resande fot ganska mycket eftersom man firar mässa på teckenspråk varannan månad omväxlande i Kista kyrka, S:t Eugenia kyrka, Örebro, Göteborg, Malmö och även på andra orter efter överenskommelse.
Han reser också ut till församlingar längre bort till utestationerna där man har mässa en gång i månaden i lånade lokaler.

En gång i månaden firas mässar regelbundet i Gällivare Arvidsjaur, Boden, Kiruna, Piteå, Övertorneå.

Se kalendern för varje månad. Andra orter har även regelbundet mässa på spanska.

Fader Conny Årlind

Fader Conny Årlind har utnämnts till subsidiar i S:t Josef Arbetarens församling i Luleå från den 15 november 2013. Han reser också ut till utestationerna.

Medarbetare

I kyrkan finns även många frivilliga som hjälper till med många olika saker såsom kaffe blomsterarrangemang, administrativt arbete etc.