Präster och medarbetare

t. f. kyrkoherde f. Björn Göransson

Fader Gene Dyer

Fader Gene arbetar som subsidiar sedan September 2011 och har även hand om själavården för de döva i hela landet.Han bor numera i Arvidsjaur. Det innebär att han är på resande fot ganska mycket eftersom man firar mässa på teckenspråk varannan månad omväxlande i Kista kyrka, S:t Eugenia kyrka, Örebro, Göteborg, Malmö och även på andra orter efter överenskommelse.
Han reser också ut till församlingar längre bort till utestationerna där man har mässa en gång i månaden i lånade lokaler.

En gång i månaden firas mässar regelbundet i Gällivare Arvidsjaur, Boden, Kiruna, Piteå, Övertorneå.

Se kalendern för varje månad. Andra orter har även regelbundet mässa på spanska.

Fader Conny Årlind

Fader Conny Årlind har utnämnts till subsidiar i S:t Josef Arbetarens församling i Luleå från den 15 november 2013. Han reser också ut till utestationerna.

Medarbetare

I kyrkan finns även många frivilliga som hjälper till med många olika saker såsom kaffe blomsterarrangemang, administrativt arbete etc.